Gratis Frans leren via iPhone met de iFrans taaltrainer start app


AMERSFOORT, 20100825 -- Liet het in de Franse taal gespecialiseerd taleninstituut Interculture eind juni weten maar liefst 7 apps te lanceren om gemakkelijk onderweg Frans te leren, nu is daar alweer een 8ste iFrans app aan toegevoegd. Deze iFrans taaltrainer start bevat geselecteerde onderdelen van alle eerder beschikbare apps, en is daarmee de perfecte introductie op mobiel Frans leren. In ruim een half uur kan men kennismaken met gevarieerde oefeningen. Je oefent Franse woorden, werkwoorden, gesprekszinnen, en leert Frans om te kunnen reizen, verblijven, uitgaan, telefoneren en de Franse getallen moeiteloos te hanteren. Alles is direct toepasbaar in gesprekken met Fransen.

"Deze app is gratis, en daarmee extra drempelverlagend voor wie zijn of haar Frans wil verbeteren. Onze 7 iFrans taaltrainer apps zijn zeer goed aangeslagen. Binnen een week was de iFrans woordtrainer al ruim 5000 keer gedownload. En nu willen we iedereen in de gelegenheid stellen kennis te maken met de kracht van mobiel leren, en daarom blijft deze nieuwe iFrans start app gratis", aldus Cobien Heemskerk van Interculture.

De iFrans taaltrainer start app is geschikt voor de iPhone, iPod touch, en de iPad

De 8 apps - alle iFrans genaamd - zijn gebaseerd op de reeks taaltrainers Frans audio-cd's, die zijn omgezet naar iPhone applicaties.
De apps variëren van een drietal taaltrainer apps (woorden, werkwoorden en zinnetjes), drie Frans op reis taaltrainers (direct toepasbare zinnen voor reizen, verblijven, uitgaan) en een telefoneren in het Frans taaltrainer (incl. getallentrainer). Ook is er nu de introductie start app aan toegevoegd. De 8 iFrans apps zijn verkrijgbaar in de App Store itunes.com/apps/interculture Een demo vind je op YouTube www.youtube.com/watch?v=vJ-Sy4g1gLU

*Hoe werkt de iFrans taaltrainer?*
Deze taaltrainer is een afgeronde zelfstudiecursus om Frans te leren en te oefenen op ieder moment thuis of onderweg. Deze cursus is heel eenvoudig en leert je de meest voorkomende Franse woorden en uitdrukkingen. Na deze cursus heb je je actieve woordenschat uitgebreid, de uitspraak verbeterd en minder moeite met Frans spreken en verstaan. Je hoeft deze taaltrainer app maar één keer te downloaden. Ook te gebruiken in de vliegtuigmodus. Geen internetverbinding nodig.

*Simpel te gebruiken, de cursus start automatisch met tekst en geluid.*
Eerst hoor je in het Nederlands de te vertalen tekst, dan is er een korte spreekpauze om zelf de Franse tekst uit te spreken, daarna hoor je de Franse vertaling.
Zo hoor je of je de juiste vertaling kende en ook of je deze op de juiste wijze uitsprak.

*Je kunt luisteren, uitspreken en lezen tegelijk.*
De teksten komen achter elkaar automatisch op het scherm.
Alleen luisteren kan ook, of alleen lezen (zet het geluid op stop en blader door de teksten).
Zoekfunctie N>F en F>N met uitspraak door native speakers
Duidelijke inleiding met uitleg tekst en geluid


*Ontwikkeld door experts.*
Deze cursus is ontwikkeld door een team van native speaker docenten en tolken-vertalers Frans van taleninstituut Interculture. Gebaseerd op 15 jaar ervaring met het geven van intensieve cursussen Frans voor bedrijven, overheden en particulieren in Nederland. De inhoud van deze iFrans app is ontwikkeld als een mobiele variant van de succesvolle Interculture taaltrainers Frans op audio-cd's.