Marloes Rots nieuwe Trade Marketeer bij ELBA


VENLO, 20100825 -- ELBA, producent en leverancier van opbergmiddelen heeft wegens de continuerende groei van de sales en marketing activiteiten besloten om de marketing afdeling uit te breiden met Marloes Rots, in de functie van Trade Marketeer.

Marloes Rots (1984) is op 19 juli jl. bij ELBA in dienst getreden. Zij wordt samen met Bianca Pouw verantwoordelijk voor alle marketing & communicatie activiteiten van ELBA in de Benelux. In haar nieuwe functie zal zij zich richten op de verdere uitbreiding en professionalisering van de marketingactiviteiten alsmede het verder vergroten van de naamsbekendheid. Met de aanstelling van Marloes Rots geeft ELBA invulling aan de toenemende marketingvragen en -ondersteuning van haar partners en klanten.

Hiervoor was Marloes Rots werkzaam bij hardware producent Cooler Master Europe B.V. als marketing specialist Benelux/UK/DACH.

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is producent en leverancier van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl





Ingezonden persbericht