Bepaal zelf de prijs van je luxe hotelkamer


Hotelkamerveiling.nl is de ideale uitkomst voor mensen die vaker per jaar een korte trip maken

RHENEN, 20100825 -- Rhenen, 25 augustus 2010 - Hotelkamerveiling.nl speelt in op de huidige trend dat het zelf bepalen van de prijs van je hotelkamer interessant is bij het uitzoeken van een hotel. Ook het plezier in het bieden speelt mee in deze overweging. Dit blijkt uit een onderzoek dat hotelkamerveiling.nl heeft uitgevoerd. Bij hotelkamerveiling.nl kan men op ieder gewenst moment dromen van een korte vakantie en op een aantrekkelijke manier meedingen naar een mooie hotelkamer.

Zat ik nu maar voor weinig geld in een luxe hotel!
Dit is een uitspraak waarin menigeen zich in zal kunnen vinden. Hotelkamerveiling.nl blijkt veel mensen aan te spreken die het leuk vinden om vaker per jaar mee te dingen naar een aantrekkelijk hotel voor een gunstige prijs. Het onderzoek dat is uitgevoerd laat zien dat ongeveer een derde van de ondervraagden, 38%, "het zelf kunnen bepalen van de prijs" de belangrijkste reden vindt voor het boeken via hotelkamerveiling.nl. Dit is echter niet de enige reden, ook "het plezier in het bieden" bleek belangrijk (17%). Tenslotte vinden mensen de kwaliteit en aanbod van hotels of een combinatie van redenen belangrijk (34%). Vorige maand presenteerde KPMG een onderzoek dat uitwees dat hotelboekingen via veilingsites steeds populairder worden. Veel mensen komen in augustus terug van vakantie en willen het vakantiegevoel vasthouden. Dit kan door alvast een hotel te boeken op hotelkamerveiling.nl; de waardebon biedt oneindig veel mogelijkheden om een boeking te maken. Zo boek je gemakkelijk een hotelarrangement voor slechts 32 Euro.

Over hotelkamerveiling.nl
De site hotelkamerveiling.nl is erop gericht mensen voor een acceptabele prijs in een hotel te laten verblijven. Er zijn hotels beschikbaar in bijna heel Europa. De hotels zijn geschikt voor een stedentrip, korte actieve vakantie in de natuur, korte zonvakantie, trip naar een wellness oord of exclusieve bestemming. Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelkamerarrangementen. Het zelf kunnen bepalen van de prijs, het plezier in bieden, het luxe en grote aanbod in hotels, de mogelijkheid om de waardebon cadeau te geven en een combinatie van deze redenen, zijn belangrijke motieven om te boeken.

Voor meer informatie: www.hotelkamerveiling.nl





Ingezonden persbericht