Gemeente Berkelland

ontwerpbestemmingsplan uitbreiding van park achter gemeentehuis in Borculo

Hoorzitting ontwerpbestemmingsplan uitbreiding van park achter gemeentehuis in Borculo

Plan ligt ter inzage in Gemeentewinkel

Op woensdag 25 augustus 2010 om 19.30 uur wordt er een openbare hoorzitting houden. De hoorzittingcommissie van de gemeenteraad wil dan van u horen wat u vindt van het ontwerpbestemmingsplan "Borculo, uitbreiding park gemeentehuis 2010" . Dat plan ligt momenteel ter inzage. Door dit ontwerpbestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om het park rondom het vernieuwde gemeentehuis uit te breiden.

Geen presentatie van plan

De bijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. Tegen het plan kunt u bij de hoorzittingcommissie uw mondelinge zienswijzen indienen. Voor de goede orde wijzen wij erop dat tijdens de hoorzitting geen presentatie van het plan wordt gegeven. De hoorzitting is bedoeld om mondeling een reactie te geven op het plan.

Mondelinge zienswijzen

Als u tijdens de hoorzitting mondelinge zienswijzen wilt indienen, dan kunt u dit laten weten via het secretariaat van de afdeling Ruimte & Projecten, telefoonnummer 0545-250 257. U kunt dit doen tot 17.00 uur op de dag van de hoorzitting.

Bestemmingsplan lezen?

Wilt u dit ontwerpbestemmingsplan lezen? Het plan ligt in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis en is ook te vinden op deze site onder Actueel, Ruimtelijke plannen, Ter Inzage.