Gemeente Eindhoven

18-08-2010
Verhogen kruising en bushalte

Kruising Zeelsterstraat-De Blecourtstraat afgesloten

Publicatiedatum: 18-08-2010
Kruising Zeelsterstraat-De Blecourtstraat afgesloten

Op woensdag 25 augustus 2010 start de gemeente met het verhogen van de kruising (het aanleggen van een plateau) en bushalte op het kruispunt Zeelsterstraat-De Blecourtstraat. Deze werkzaamheden duren drie weken, dit is afhankelijk van onder andere het weer. In overleg met wijkoverleg `t Ven heeft de gemeente besloten deze snelheidsremmende maatregelen uit te voeren.

Tijdens het verhogen van de kruising is de kruising Zeelsterstraat-De Blecourtstraat afgesloten en is er dus geen doorgaand verkeer mogelijk op de Zeelsterstraat tussen de Bredalaan en de Botenlaan. De werkzaamheden aan de kruising (en de afsluiting) duren tot vrijdag 3 september 2010. De werkzaamheden aan de bushalte zijn een week later klaar, tijdens deze week is er wel doorgaand verkeer mogelijk. Gele borden geven ter plaatse de omleiding aan.

Bereikbaarheid `t Ven

Tijdens de werkzaamheden aan de kruising is de wijk 't Ven niet meer bereikbaar via de De Blecourtstraat. Via de Jacob Oppenheimstraat en de Johannes Voetstraat is de wijk 't Ven te bereiken.

Meer informatie over de werkzaamheden van de gemeente Eindhoven is terug te vinden op www.bereikbaar.eindhoven.nl. Streep
Voeg toe op:
Facebook Twitter Hyves Linkedin Blogger igoogle Nujij