Gemeente Lelystad

Open avond Windesheim in Lelystad

Maandag 23 augustus 2010

Windesheim houdt op woensdag 25 augustus een open avond in Lelystad. Iedereen die meer wil weten over de duale en deeltijdopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en de duale opleiding Verpleegkunde in Lelystad is van harte welkom.

Opleidingen Lelystad 2011

Ook is er meer informatie verkrijgbaar over de opleidingen die in september 2011 gaan starten in Lelystad en over Windesheim Flevoland. De avond wordt gehouden van 19.00 - 21.00 uur in het OndernemingenCentrum Flevoland (Het Ravelijn 1).

De vestiging in Lelystad is vanaf september 2010 onderdeel van Windesheim Flevoland. Deze nieuwe Flevolandse kennisinstelling voor onderwijs en onderzoek zal in Almere voltijdopleidingen verzorgen en in Lelystad duaal en deeltijdonderwijs aanbieden. Vanaf september 2011 komen er drie nieuwe duale opleidingen bij: Bouwkunde, Small Business and Retail Management en Management, Economie en Recht.

Meer informatie

Het programmaoverzicht van de opleidingen is te vinden op www.windesheim.nl/openavonden. Meer informatie over de plannen van Windesheim Flevoland staat op www.windesheimflevoland.nl Ja