20e editie Midzomerfeest Slootdorp met veel live muziek


SLOOTDORP, 20100812 -- De 20e editie van het Midzomerfeest in Slootdorp staat weer voor de deur. Vooral dankzij de gulle bijdrage van sponsors is dit jaar feestelijker dan ooit! Bijzondere onderdelen in het programma - vanwege de 20e jaargang - zijn de twee feestbands Shoreline en Paradise en Slootdorps Open kampioenschap Keezen. Op zaterdag komt de bijzondere live act Booming Piano's.

Wat extra opviel is de gulheid van onze sponsors, ondanks de economisch mindere tijden. Naast de reguliere adverteerders die het bestuur zelf bereid heeft gevonden te sponsoren, zijn er een 30 tal agrariërs vrijwillig opgestaan en allemaal een bijdrage geleverd aan het grootste feest dat Slootdorp kent.

Deze extra financiële middelen zijn allemaal geïnvesteerd in live muziek. Zo zijn er op Woensdagavond 25 augustus zowel de bigband Miss Jones als popkoor Joins Meeting op de bühne te vinden. Op vrijdagavond 27 augustus staan er ook twee topbands, namelijk Shoreline en Paradise.

Op zaterdag 28 augustus is er het programma completer dan ooit. Zo is er het Slootdorps Open Kampioenschap Keezen en komen later op de middag zowel Niels Mul als Astrid Weel. Dit gaat naadloos over in de avond, waar de Booming Piano's de avond op spectaculaire wijze afronden. Op zondag de 29e word de feestweek natuurlijk afgesloten met een feestelijke kerkdienst in de tent.

Voor het hele programma of opgeven voor de activiteiten: zie www.midzomerslootdorp.nl.





Ingezonden persbericht