Hogeschool Windesheim

Persbericht, 18 augustus 2010

Iedereen die geïnteresseerd is in opleidingen, EVC-trajecten en cursussen is van harte welkom op de open avond van Windesheim op woensdagavond 25 augustus vanaf 19.00 uur in gebouw X op de Campus in Zwolle.

Open avond
Tijdens de open avond geeft Windesheim voorlichting over hbo-deeltijd-, post-hbo en masteropleidingen, evc-trajecten, cursussen en de SOSA-mbo-deeltijdopleidingen. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers op de informatiemarkt een indruk krijgen van het opleidingenaanbod. Medewerkers van het Studieloopbaancentrum adviseren hier over verschillende studiekeuzes. Om 19.30 en 20.30 uur starten de voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen met uitgebreide informatie over vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Tijdens de voorlichtingsrondes kunnen geïnteresseerden kennismaken met de studie- of opleidingscoördinator. Naast het bezoeken van de informatiemarkt of een voorlichtingsronde, kan men zich op deze avond ook gelijk inschrijven.

Nieuwe deeltijdopleidingen van start
Per september 2010 start Windesheim met de deeltijdopleiding Technische Informatica (richting Network Design and Security) en de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde. Binnen de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde is het ook mogelijk om een tweejarig Associate degree traject te volgen. Over alle drie de opleidingen kunt u ook terecht op de open avond.

Vanaf 20 augustus zijn de deelnemende opleidingen te vinden op de website: www.windesheim.nl/openavonden