NCRV

On Air

Prinses Laurentien en Peter R. de Vries in On Air

Woensdag 25 augustus 2010
22.00 uur, Nederland 3

Woensdag in het NCRV-programma On Air de volgende gasten en onderwerpen:

Prinses Laurentien opent de nieuwe Airport Library op Schiphol. Een gesprek over de vraag hoe je mensen aan het lezen krijgt.

Peter R. de Vries komt terug uit Australië, waar hij werd gearresteerd wegens huisvredebreuk. De Vries zat 24 uur vast en is nu op borgtocht vrij. Hoe gaat het met hem en hoe bereidt hij zich voor op zijn zaak?

Michiel Bicker Caarten, hoofdredacteur van WNL, gaat elke woensdagavond de nieuwe actualiteitenrubriek âUitgesproken WNLâ presenteren. Hoe combineert hij die twee functies en waarin gaat het programma zich onderscheiden van de andere actualiteitenrubrieken?

Choreografe Annabelle Lopez Ochoa is net terug uit New York, waar ze heeft gewerkt aan een nieuwe voorstelling. Hoe was het om daar te werken?

BNN-voorzitter Patrick Lodiers vertrekt naar Wit-Rusland voor het programma 3 op Reis.

Johan en Marcel zitten in Toronto.

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol in On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

Kijk ook op http://onair.ncrv.nl/