Dura Vermeer

Ede - 25 augustus 2010

Bouw parkrandwoningen in Ede gestart

Dura Vermeer Bouw Hengelo en Dura Vermeer Bouw Ede zijn in Ede gestart met de bouw van de parkrandwoningen, het tweede deelproject van Het Nieuwe Landgoed. Ontwikkelaar is Het Nieuwe Landgoed VOF, een samenwerking tussen BPF Bouwinvest en Dura Vermeer Bouw Hengelo.

De parkrandwoningen sluiten qua architectuur aan bij Kernhem en de andere, nog te realiseren, woningen van Het Nieuwe Landgoed. Het zijn ruime, zorgvuldig gedetailleerde eengezinswoningen aan brede lanen, aldus ontwikkelaar Het Nieuwe Landgoed. Qua sfeer sluiten de woningen aan op de wijk Kernhem, maar er is een wezenlijk verschil. Het gebied met de parkrandwoningen is veel royaler van opzet.

Royale opzet
De woningen worden te koop aangeboden vanaf 184.750 euro (von) voor de woningen met een plat dak en vanaf 215.750 euro (von) voor woningen met een zadeldak (zolder en schuine kap). Elk type kent een aantal varianten. Naast een privéparkeerplaats beschikken alle woningen over een berging in de ruime achtertuin.

Toekomstbestendig
Bijzonder aan de woningen met plat dak (met een oppervlakte van 84 vierkante meter), is dat deze toekomstbestendig worden gebouwd. De dakvloer is namelijk voorbereid op uitbreiding van de woning in de toekomst met een tweede verdieping. Maar er kan natuurlijk ook voor gekozen worden om direct tijdens de bouw deze uitbreiding te realiseren. Voor de woningen met zadeldak (oppervlakte vanaf 125 vierkante meter) geldt dat hier optioneel een dakkapel en slaapkamer kunnen worden gemaakt op de zolderverdieping.

`De parkrandwoningen worden op een ideale locatie gebouwd, vlakbij alle voorzieningen die op Het Nieuwe Landgoed worden gerealiseerd. Denk daarbij aan kinderopvang, winkels en een multifunctioneel wijkcentrum. Daarnaast ligt het stadscentrum van Ede vrijwel om de hoek. Met theaters, een muziekschool, een bibliotheek, een bioscoop en diverse musea', aldus ontwikkelaar Het Nieuwe Landgoed VOF.

Meer informatie
Meer informatie over de parkrandwoningen is te vinden op de website www.hetnieuwelandgoed.info . De verkopende makelaars zijn: Domicilie Makelaars, T (0318) 693502 of Keus Makelaardij, T (0318) 482366