F&L Publishing lanceert Smartphone Magazine

25/08/2010 09:55

Press Release

Nijmegen, 25 augustus - F? Publishing, de uitgever van magazines als Computer easy, koken & genieten, Auto Review en iCreate, heeft deze week de nieuwe titel Smartphone Magazine gelanceerd. Smartphone Magazine is het enige tijdschrift in Nederland dat alle ontwikkelingen op het gebied van smartphones en handheld computers uitgebreid belicht. Sinds deze week ligt het nieuwe magazine in de winkels met een speciale introductieprijs van EUR 4,95.

Smartphone Magazine is een compleet nieuw tijdschrift van F? dat liefhebbers op de hoogte gaat houden van alle ontwikkelingen op het gebied van iPhone, Android, Symbian, Blackberry en Windows Mobile. Het nieuwe tijdschrift richt zich op gebruikers van de high-end mobiele telefoons: professionele mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25 - 50 jaar, die hun toestel niet alleen gebruiken voor werk maar ook voor ontspanning. Inhoudelijk legt Smartphone Magazine een sterke nadruk op de consument, met tips van experts en tutorials voor apparaten voor de professionele gebruiker, plus reviews van de laatste smartphones voor consumenten.

Smartphone Magazine verschijnt tien keer per jaar en beschrijft op 100 pagina's per uitgave niet alleen alle technische ins & outs van de nieuwste smartphones, maar laat ook tal van andere mobiele gadgets de revue passeren. Hoofdredacteur Pascal Gerrits: "Bij het werken aan het eerste nummer van Smartphone Magazine waande ik me dankzij alle gadgets die ik in handen kreeg als een kind in een snoepwinkel. Bovendien is het erg lonend om een blad te maken dat aansluit op de wensen van de consument die het maximale uit zijn smartphone wil halen - of die zijn telefoon nu voor zakelijke doeleinden gebruikt of gewoon voor de fun."

Eerste nummer

In het eerste nummer van Smartphone Magazine gaat vanzelfsprekend veel aandacht uit naar de iPhone 4. Met een uitgebreide review en de vraag of de iPhone 4 de grote concurrentie nog wel van zich af kan houden. Die concurrentie is met name afkomstig van de nieuwste Android telefoons en de belangrijkste spelers komen uiteraard ruimschoots aan bod. Verder is er aandacht voor de iPad, die sinds kort in Nederland leverbaar is, en is een uitgebreide koopgids met 53 smartphones bijgesloten.

Smartphone Magazine ligt vanaf deze week in de winkels voor een speciale introductieprijs van EUR 4,95 (normale prijs: EUR 8,95). Nieuwe abonnees maken kans op een gratis iPad. Meer informatie over Smartphone Magazine is beschikbaar op www.smartphonemagazine.nl.

F? Publishing

F? Publishing Group BV is een van de grotere uitgeverijen in Nederland en heeft een divers portfolio. De uitgeverij, die is gevestigd in Nijmegen, is vooral bekend van de computerbladen c't magazine en Computer easy, maar geeft ook tal van andere magazines uit, zoals Auto Review, Advanced Photoshop, Photoshop Creative en koken & genieten. Een overzicht van alle titels van F? Publishing is beschikbaar op www.fnl.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.fnl.nl