RET

Naast bus, tram, metro en fast ferry nu ook duikboot in dienstregeling

25 augustus 2010
De RET heeft de komende weken een wel heel bijzonder voertuig in de dienstregeling. Naast de bus, tram, metro en een fast ferry kan de reiziger ook met een duikboot mee. Onder de noemer âMis de boot nietâ hoopt de RET met deze ludieke duikboottram nieuwe collegaâs te werven.

Werkgelegenheid
De RET zet de duikboot in op lijn 7 en zal rondom de Wereldhavendagen gaan rijden. Met de Yellow Submarine wil de RET op zoek gaan naar toekomstige werknemers. Voor het komende jaar zoekt de RET volop buschauffeurs, trambestuurders, metrobestuurders en technici. Aan boord van de tram worden ook flyers uitgedeeld die gevouwen kunnen worden tot een matrozenpet. Zo is iedereen die op duikboot 7 is geweest, heel goed herkenbaar.

Website
Belangstellenden kunnen terecht op onze speciale website: www.werkenbijret.nl. Daar zijn alle vacatures en aanvullende informatie makkelijk te vinden. Duikboot 7 is een onderdeel van de uitgebreide arbeidsmarktcampagne die de RET voert. Met deze bijzondere duikboot wil de RET zich positioneren als interessante en betrouwbare werkgever, onder meer bij bezoekers van de Wereldhavendagen.

Doop
Op vrijdag 27 augustus zal de duikboot officieel worden gedoopt door de wethouder Verkeer en Vervoer, Jeannette Baljeu. Het officiële moment zal plaatsvinden aan het Willemsplein om 13.00 uur.

In 30 minuten van hartje Rotterdam naar hartje Den Haag met metrolijn E vanaf 17 augustus