Hoefnet

Nieuws

Breda: Chardon slaat jaar over

24-08-2010

IJsbrand Chardon heeft na de zeer succesvolle wedstrijd in Lähden besloten niet in Breda te starten. De viervoudig Wereldkampioen traint de paarden tot aan de Wereldruiterspelen rustig door en concentreert zich op het prolongeren van de wereldtitel.

Dit is de eerste keer dat de 22-voudig Nederlands Kampioen niet aan start komt in Breda: "Dit jaar doe ik niet mee, maar ik ben er zeker van dat de sport in Breda met het mes tussen de tanden bedreven gaat worden. Sandmann en Eriksson zullen zeker van mijn afwezigheid gebruik maken om punten te pakken voor de wereldbekercompetitie en ook voor land- en teamgenoot Koos de Ronde liggen er goede kansen op wereldbekerpunten," aldus IJsbrand Chardon. Foto: Joost Rouwhorst

Toch zal IJsbrand Chardon zeker tijdens Breda Hippique aanwezig zijn, o.a. voor het Farewell Moment maar zeker ook om zijn zoon Bram Chardon, die in Breda zijn internationale debuut maakt bij de ponyvierspannen, te begeleiden. "Wat zou het mooi zijn als de Chardons ooit met z'n drieën aan Breda Hippique mee kunnen doen. Bram en ik bij de vierspannen en Edith in de eventing," vertelt IJsbrand die altijd erg graag naar Breda Hippique komt.

Bron: Breda Hippique

Advertenties


+ (Klik hier)

+

colofon | disclaimer realisatie: iWink

hitcounter