Koop een pixel voor pakistan

25/08/2010 11:18

Pixelsvoorpakistan.nl

AMSTERDAM, 23 AUGUSTUS 2010

Vandaag is de website pixelsvoorpakistan.nl (www.pixelsvoorpakistan.nl) gelanceerd. Dit platform is in het leven geroepen om de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan te helpen. Bedrijven kunnen een pixel op de website kopen voor 50 euro per pixel en krijgen in ruil daarvoor een plekje op site. In totaal zijn er 2.000 te koop. De totale opbrengst zal gaan naar Giro555.

Initiatiefnemer van het pixelplatform is Blackswan Concepts, een online marketing bedrijf. Het bedrijf hoopt met dit initiatief mensen over de streep te trekken om ook hun steentje (lees: pixel) bij te dragen aan het recente natuurgeweld in Pakistan.

William Pen, directeur van Blackswan Concepts: "Toen we hoorden wat er gebeurd was in Pakistan en zagen hoeveel mensen dakloos zijn geworden, waren we het er onmiddellijk over eens dat we iets moesten doen. De ramp is velen malen groter dan de Tsunami in 2004. We hebben toen besloten om onze expertise te gebruiken om iets moois te creëren waar alle partijen wijzer van worden. Eigenlijk een win-win situatie dus."





http://www.pixelsvoorpakistan.nl