Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Teleperformance stelt Maarten Stam aan als Director Quality & Processes

woensdag 25 augustus 2010

Zoetermeer, 25 augustus 2010 - Teleperformance, marktleider in de contactcenter branche, heeft Maarten Stam (48) aangesteld als Director Quality & Processes. Stam wordt hiermee verantwoordelijk voor alle interne processen en verdere implementatie van onder andere TOPS (Teleperformance Operational Process & Standards) en CCMS.

Maarten Stam

Stam zal zich in zijn nieuwe functie gaan richten op kwaliteit- en prestatieverbetering. Daarbij wordt aan de operationele afdelingen onder meer ondersteuning geboden bij het managen van Key Performance Indicators (KPI's) en het initiëren van verbeterprojecten. Tevens zullen op termijn specifieke trainingen op het gebied van kwaliteit- en performancemanagement worden aangeboden. Met TOPS en COPC als uitgangspunt zal de afdeling "Quality & Processes" de processen in samenwerking met de betrokken afdelingen ontwerpen of optimaliseren, implementeren en auditen.

Stam is blij met de nieuwe uitdaging bij Teleperformance: "Teleperformance is een toonaangevend bedrijf, met aansprekende opdrachtgevers en heeft een heel duidelijke visie op haar bedrijfsvoering. In mijn ogen moet je van tijd tot tijd afstand nemen om te beoordelen wat je goed doet en wat nog beter kan. Dit is precies wat Teleperformance van mij verwacht. Met elkaar zullen we de positie van Teleperformance als marktleider verstevigen en verder uitbouwen."

Voordat Stam aan de slag ging bij Teleperformance, is hij gedurende vele jaren actief geweest als directeur en management consultant, gespecialiseerd in optimalisatie- en verbeteringstrajecten binnen bedrijven. Stam heeft hierdoor veel ervaring op het gebied van organisatieverandering, kostenreducties, efficiencyverbeteringen en procesoptimalisaties. Deze specialistische kennis heeft hij toegepast binnen een groot scala aan werkterreinen en sectoren, waaronder ook de call center branche.