Gemeente Binnenmaas

Aanpak Mijlpolder

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas heeft het Analysedocument Aanpak Mijlpolder vastgesteld. In dit document zijn alle randvoorwaarden en uitgangspunten beschreven voor het opstellen van een integrale toekomstvisie voor bedrijventerrein Mijlpolder in s-Gravendeel.

De gemeente Binnenmaas wil ruimte voor ondernemen én zuinig omgaan met de open ruimte in het nationaal landschap Hoeksche Waard. Er wordt dan ook veel belang gehecht aan de uitstraling van bestaande bedrijventerreinen, zodat die bedrijven aanspreekt om zich daar te vestigen of gevestigd te blijven. Met het project Aanpak Mijlpolder wil Binnenmaas ervoor zorgen dat bedrijventerrein Mijlpolder in s-Gravendeel ook voor de toekomst een prettige locatie is én blijft om te ondernemen.

Het analysedocument is in samenwerking met een klankbordgroep van op Mijlpolder gevestigde ondernemers tot stand gekomen. Nu wordt verder gewerkt aan het opstellen van een integrale toekomstvisie voor Mijlpolder. Bij het opstellen van deze visie worden de op Mijlpolder gevestigde ondernemers betrokken.

Wie geïnteresseerd is kan het analysedocument downloaden op www.binnenmaas.nl via Ondernemen > Bedrijventerreinen > Mijlpolder.

Met vragen over het analysedocument en/of het project Aanpak Mijlpolder kan men terecht bij de heer P. Bakker van de afdeling Ruimte en Groen via telefoonnummer 078 633 45 43.