Gemeente Beek

Oproep gegevens gemeentekalender 2011

kalender 2010

In december van dit jaar valt de gemeentekalender 2011 bij alle inwoners in de bus, dit jaar geïntegreerd in de gemeentegids. Deze kalender zit boordevol informatie over gemeentelijke zaken én interessante weetjes vanuit de gemeenschap. Niet alleen de afvalkalender en de data van raads- en commissievergaderingen nemen we bijvoorbeeld in de gemeentekalender op. Ook alle verenigingen die binnen onze gemeente actief zijn hebben de mogelijkheid om activiteiten gratis in de kalender op te laten nemen. Echter, wegens de beperkt beschikbare ruimte kunnen wij alleen evenementen vermelden die toegankelijk zijn voor het âgroteâ publiek en niet beperkt zijn tot leden van de vereniging of de inwoners van de eigen buurt.

Meld activiteiten of evenementen aan!

Activiteiten / evenementen kunt u aanmelden door ons uiterlijk 15 september 2010 een bericht te sturen met de vermelding van welke activiteit op welke datum in het jaar 2011 zal worden georganiseerd, ook graag erbij vermelden de naam van de organiserende vereniging of instelling en de contactpersoon met zijn of haar adresgegevens en telefoonnummer. U kunt een e-mailbericht sturen naar info@gemeentebeek.nl of een brief naar: Gemeente Beek, t.a.v. afdeling Communicatie, o.v.v. âkalender 2011â, Postbus 20, 6190 AA Beek.

Stuur fotoâs in!

De gemeentekalender willen we niet alleen vóór u maken, maar ook mét u. Als u één of meer fotoâs heeft die een beeld geven van de veelzijdige en vitale gemeente Beek, dan ontvangen wij die graag. Dit kan van alles zijn: fotoâs van de mooiste plekjes in de gemeente of juist fotoâs van bijvoorbeeld dat gezellige straatfeest. Een aantal van deze fotoâs zal worden gebruikt om de gemeentekalender te verfraaien. Wellicht ziet u uw foto straks terug!

Voor het insturen van fotoâs gelden de volgende voorwaarden:
* de fotoâs moeten zijn gemaakt in de gemeente Beek;
* de fotoâs moeten digitaal worden aangeleverd in de hoogst mogelijke resolutie echter minimaal 300 dpi;

* de fotoâs zullen door ons rechtenvrij worden gebruikt; u ontvangt dus geen vergoeding;

* de gemeente Beek kan de fotoâs ook rechtenvrij voor promotionele doeleinden anders dan de kalender gebruiken. Bij het insturen van fotoâs geeft u toestemming voor het gebruik van uw fotoâs voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven.

U kunt uw foto(âs) uiterlijk 15 september 2010 insturen naar info@gemeentebeek.nl of op een cd zetten en bij de balie van het gemeentehuis inleveren, onder vermelding van uw naam en adresgegevens en omschrijving van de foto.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de afdeling Communicatie, telefoon: (046) 43 89 222.
Â