Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 25-08-2010

DRIE PROGRAMMA'S VOOR AVRO PRESENTATOR HANS SCHIFFERS

AVRO radiopresentator Hans Schiffers is dit najaar met maar liefst drie programma's op de radio te horen. Zijn succesvolle programma AVRO Schiffers.fm verschuift naar zondagmorgen. Op zaterdagavond maakt Hans de luisteraars klaar voor de stapavond en op zondagmiddag brengt hij de luisteraars mee terug in de tijd in het radioprogramma AVRO Tijdperk Schiffers.

Als in geen ander radioprogramma is in AVRO Schiffers.fm een zeer brede en diverse greep aan muziekstijlen te horen. Hans Schiffers trakteert de luisteraars op muzikale hoogstandjes zoals zij deze gewend zijn op de zondagochtend.

Het nieuwe programma Best Of 2Night is een vrolijke start van de zaterdagavond waarin Hans Schiffers van deze opwarm uren voor de stapavond een opwindende en energieke muziekshow maakt.

AVRO Tijdperk Schiffers is de opvolger van de klassieker AVRO Steenen Tijdperk, hét inspirerende popgeschiedenis programma van de publieke radio. Hans Schiffers citeert uit de Nederlandse, publieke, Britse en Amerikaanse hitlijsten en draait deze hits op alfabetische volgorde. De periode 1966-1986 staat centraal maar muziek uit de jaren ervoor of erna worden niet buitengesloten.

AVRO Schiffers.fm, vanaf zondag 12 september van 09.00 tot 12.00 uur op Radio 2. Best Of 2Night, vanaf zaterdag 11 september van 18.00 tot 20.00 uur op Radio 2. AVRO Tijdperk Schiffers, vanaf zondag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur op Radio 2.



Algemene omroepvereniging AVRO