CNV Vakmensen



Scholing vrijwilligers

Kader Ontwikkel Programma

CNV Vakmensen heeft speciaal voor haar vrijwilligers een Kader Ontwikkel Programma (KOP) ontwikkeld. Met dit programma kun je (samen met je begeleider) een scholingsprofiel samenstellen dat goed past bij jouw taken. Elk scholingsprofiel bestaat uit drie cursussen en wordt afgesloten met een certificaat. Ook is het mogelijk om `losse' trainingen te volgen.

Om een idee te krijgen van de trainingen die we aanbieden, vind u hier het programmaboek: Programmaboek 2010 met leerdoelen>>

En de cursusdata voor het najaar: Cursusoverzicht KOP-trainingen najaar 2010 >>

Trainingen op maat

Bovendien bestaat de mogelijkheid om speciale trainingen op maat te organiseren voor thema's die spelen in jouw bedrijf of kadergroep. Hierover kun je met jouw CNV-bestuurder afspraken maken.

Top-KOP Masterclass

De top-KOP Masterclass is een opleidingsprogramma voor ambitieuze kaderleden. In het programma wordt een tiental cursussen aangeboden verdeeld over drie profielen waaruit je zelf kunt kiezen. Daarnaast werk je samen met andere deelnemers aan innovatieve vakbondsprojecten. Momenteel zijn we de Masterclass in een nieuw jasje aan het steken. De verwachting is dat we in het voorjaar van 2011 van start zullen gaan met een nieuwe editie.

Voor vragen over het Kader Ontwikkel Programma, trainingen op maat en de top-Kop Masterclass kun je terecht bij Hanneke Smits, h.smits@cnvvakmensen.nl of 030 - 751 1531.