Saxion
BR>

wo 25 augustus 2010

Saxionstudent studeert twee keer cum laude af

Paul Schijfsma uit Gronau studeert vandaag cum laude af bij Saxion in Enschede voor zowel de opleiding Werktuigbouwkunde als Elektrotechniek.

Een unicum voor Saxion en een uitzonderlijke prestatie voor Paul, die de opleidingen in de avonduren heeft gevolgd naast zijn werk bij Stageco Nederland B.V. Hij rondt deze week zijn studie Werktuigbouwkunde af na drie jaar en Elektrotechniek na twee jaar.

Paul is van oorsprong elektrotechnicus. Hij werkt bij Stageco in Lochem als hoofd Engineering en is lid van het managementteam. Stageco is een internationaal bedrijf datpodiumconstructies op maat ontwerpt, maakt en bouwt. Omdat Paul in zijn functie veel met werktuigbouwkundige elementen te maken heeft, wilde hij zijn kennis op dit vlak verder uitbreiden. Dat ging hem zo goed af, dat hij de studie Elektrotechniek erbij oppakte.

Meer info over Werktuigbouwkunde >>

Meer info over Elektrotechniek >>


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afstudeerbegeleider van Saxion, de heer Willem Ratering, tel: 053 - 487 14 69, w.j.m.ratering@saxion.nl of met Paul Schijfsma zelf, tel: 06 - 535 92 138.

____________________ Zoek