Politie Zeeland


---

1536-2010 Auto gestolen in Goes
Dinsdagavond werd van een bedrijfsterrein aan de Livingstoneweg in Goes een personenauto gestolen.
Het gaat om een zwarte Honda met kenteken 42-RX-LR. De waarde van de auto is onbekend.

1537-2010 Bedrijfsongeval, Hansweert
In de Voorhaven in Hansweert vond woensdagochtend een bedrijfsongeval plaats.
Een 57-man uit de gemeente Hulst, werkzaam op de rondvaartboot, was bij het aanmeren van de boot (het pondje tussen Perkpolder en Hansweert) met zijn hand in de strop vast was komen te zitten, daarbij liep de hand liep ernstig letsel op. De ambulance heeft de man naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

1538-2010 Winkeldief aangehouden in Vlissingen
In de Lange Zelke in Vlissingen werd woensdag rond 14.00 uur een 49-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had een drietal winkels bezocht in de Lange Zelke en in de Walstraat en daar een blouse, een trui, ondergoed en een tas gestolen. Alle kledingstukken hebben een waarde van enkele tientallen euro's, de tas heeft een waarde van enkele honderden euro's. De Vlissinger heeft afstand gedaan van de gestolen spullen.

1539-2010 Twee mannen aangehouden in Axel
Op de Kinderdijk in Axel werden woensdagmiddag twee mannen van 20 en 21 jaar, beiden uit Spijkenisse, aangehouden.
De mannen zaten in een auto en toen ze door de politie werden aangesproken, kwam vanuit de auto een hennepgeur. De politie vorderde de uitlevering van de drugs. Uit de auto kwamen twee bootjes cocaïne, enkele tientallen pillen, twee gram hennep en een op een vuurwapen gelijken voorwerp tevoorschijn. De twee mannen werden aangehouden en de drugs en het wapen werden in beslag genomen. De mannen zijn in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.