Ingezonden persbericht


25 augustus 2010

VAN BEUSEKOM LIVE MET DE EERSTE MOBIELE VEILINGSITE

Blijf bieden waar u ook bent op www.beusekom.nl

Veilinghuis Van Beusekom is het eerste veilinghuis dat zijn gebruikers de mogelijk biedt om altijd en overal mobiel te kunnen bieden op een veiling. De mobiele site is live en gebruikers kunnen via mobiel internet op een handheld apparaat deelnemen aan een veiling zonder dat ze achter hun computer hoeven te zitten. Het maakt niet uit of de kopers op het strand, in de auto, op een boot, de camping of op zakenreis zijn.

Jeroen Kamminga, commercieel directeur van Van Beusekom zegt in een toelichting: "Onze maatschappij is veranderd. Het internet heeft zowel het zakelijke als het privéleven volledig veranderd. Mensen willen niet meer wachten totdat ze op kantoor of thuis zijn. De groei van mobiele internettoestellen is enorm en het CBS schat dat het gebruik van mobiel internet in de afgelopen drie jaar met 200% is gestegen. We hebben de reputatie dat we een innovatief bedrijf in onze sector zijn en het feit dat we de eerste zijn in Nederland met een mobiele site onderstreept dit. Je moet als bedrijf volgens ons zo snel mogelijk inspelen op dergelijke ontwikkelingen."

Als iemand met een mobiel de site bezoekt, dan gaat deze automatisch over naar de mobiele site. Inloggen gaat net zo gemakkelijk als achter de computer en de applicatie is eenvoudig met de + op het beginscherm van het mobiele apparaat te plaatsen. De snelheid van de site is vanzelfsprekend afhankelijk van het bereik, maar met UMTS 3G of WiFi is de site supersnel .

Het huidige online veilingsysteem heeft de rol van de veilingmeester overgenomen. Het is gemakkelijk, snel, transparant en betrouwbaar. Het hele traject van begin tot het eind is geautomatiseerd, dus inclusief de facturering aan de klanten. Op de site van Van Beusekom is het ook mogelijk om te bieden op combinaties van kavels, dus niet alleen op losse kavels.

Op de website van Van Beusekom hebben zich zo'n 100.000 deelnemers geregistreerd. Kamminga: "Vertrouwen is de basis van onze dienstverlening. Nu veel verkoopprocessen via internet verlopen staan mede om die reden, al onze veilingen onder controle van een deurwaarder."

Meer informatie kunt u vinden op de site van Van Beusekom: www.beusekom.nl



Ingezonden persbericht