Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 30 juni 2010

Inspraakavond over Meerjarenbeleidsvisie op 26 augustus

Door: afdeling Communicatie

De gemeenteraad van Ede organiseert een inspraakavond voor burgers, instellingen en organisaties over de Meerjarenbeleidsvisie (inclusief ombuigingsvoorstellen) op donderdagavond 26 augustus om 19.00 uur in het Raadhuis Bestuurscentrum, ingang Bergstraat 4.

Het college van B&W heeft de beleidsplannen voor de komende vier jaar klaar. Net als alle andere gemeenten ondervindt ook Ede de gevolgen van de economische crisis. De inkomsten vanuit het Rijk worden fors minder. En dat vertaalt zich in de beleidsvoorstellen: het college van B&W stelt de raad voor om op diverse beleidsterreinen ombuigingen te doen. Op 2 september bespreekt de gemeenteraad de Meerjarenbeleidsvisie. De raadsfracties vinden het belangrijk vóóraf te weten hoe u over de voorstellen denkt en of u wellicht andere suggesties heeft om te bezuinigen. Daarom nodigt de gemeenteraad u van harte uit uw reactie te geven op de inspraakavond van 26 augustus.
De raadsfracties zijn op deze avond aanwezig om uw mening te horen en deze mee te nemen in hun voorbereiding op de bespreking van de Meerjarenbeleidsvisie op donderdag 2 september 2010.

Aanmelden voor een inspraakreactie

U kunt zich aanmelden voor het inspreken op de Meerjarenbeleidsvisie via griffie@ede.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U kunt uw aanmelding ook telefonisch doorgeven: (0318) 68 05 59 of (0318) 68 01 75.
Voor elke inspreker reserveren wij maximaal 5 minuten spreektijd.

Schriftelijk reageren

Als u niet in de gelegenheid bent om op 26 augustus de inspraakavond te bezoeken, dan kunt u ook schriftelijk reageren. U kunt uw brief richten aan: Gemeenteraad Ede, t.a.v. de raadsgriffie, postbus 9022, 6710 HK Ede of via griffie@ede.nl.

Publieksvriendelijke versie Meerjarenbeleidsvisie

Een publieksvriendelijke versie van de Meerjarenbeleidsvisie kunt u vanaf 2 juli downloaden via deze website.