Syntens

Op 26 augustus reist een twintigtal ondernemers uit de food- en agrisector en de creatieve sector mee naar authentieke plekken in Zeeland in de door Syntens georganiseerde Mini-trendtour PUUR Ontdekken. Deze trendtour organiseert het innovatienetwerk Syntens om ondernemers authentieke verhalen en belevenissen van de Nederlandse bodem te laten ervaren om hiermee zelf aan de slag te gaan.

In 2010 organiseert Syntens elke maand een mini-trendtour PUUR ontdekken in een van de twaalf Nederlandse provincies. Met een groep ondernemers uit de food- en agrisector reizen de deelnemers een volledig verzorgde dag naar inspirerende regionale locaties. Met alle zintuigen ervaren zij pure voorbeelden van inspiratie, relatief dicht bij huis. Behalve de vertrekplaats blijft de rest van het programma geheim voor de deelnemers; het wordt zo een ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten.

Voor de trendtour in Zeeland zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deelnemers aan deze trendtour zullen vooral kennismaken met dat wat Zeeland uniek maakt: âde vruchten van de zeeâ. Een van de ondernemers die zich al heeft aangemeld voor de Zeeuwse trendtour is Rob Baan van het innovatieve foodbedrijf Koppert Cress.

Reacties van deelnemers aan eerder gehouden trendtours: âEen stortvloed aan verscheidenheid, passie en ondernemerschap. Deze reis met hele leuke reisgenoten en goede begeleiding gaf mij voldoende inspiratie en motivatie om weer door te kunnen. Echt een oplaaddag!â âHet contact met andere ondernemers op deze trip heb ik als zeer plezierig ervaren. Ook de manier waarop andere bezochte bedrijven hun product verkopen was zeer leerzaam.â
âGoed om te zien dat er nog mensen zijn met passie en een drive om met echte producten te werken! Nog leuker is het om tijdens deze dagen mensen te spreken uit een andere tak van sport.â

Meer informatie over de mini-trendtour is te vinden op: www.syntens.nl/minitrendtour. Hier kan men zich ook aanmelden.
---
______________