Gemeente Bodegraven

Cortenhoeve op 26 augustus
(28-07-2010)

Uitnodiging informatieavond rioolgemaal Cortenhoeve op 26 augustus

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Bodegraven zijn bezig met de voorbereidingen om een nieuw rioolgemaal aan te leggen aan de Cortenhoeve in de gemeente Bodegraven. Op donderdag 26 augustus aanstaande is er van 20.00 uur tot 21.00 uur een informatieavond over het project in de trouwzaal van het gemeentehuis. Het verouderde pompsysteem is erg storingsgevoelig en ook de directe (woon)omgeving ervaart regelmatig overlast van de gedateerde pompinstallatie. De aanleg van een nieuw rioolgemaal moet overlast voorkomen en ook de bedrijfszekerheid wordt verbeterd. Na het realiseren van het nieuwe gemaal wordt het hoofdriool onder de Beiershof vervangen.

Verkeershinder

De gefaseerde uitvoering staat gepland voor de periode van begin september 2010 tot maart 2011. In deze periode zijn wegen en/of parkeerplaatsen geheel of gedeeltelijk afgesloten en dus niet of minder beschikbaar zijn.

Toelichting werkzaamheden

Op de informatieavond wordt een nadere toelichting gegeven op de voorgenomen werkzaamheden en ook worden tekeningen van de werkzaamheden gepresenteerd. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen of een toelichting te vragen over de werkzaamheden en de planning.

De aannemer verspreidt gedurende de werkzaamheden brieven met hierin informatie over bijvoorbeeld de planning en voortgang van de werkzaamheden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Beijer, projectleider rioleringen van het bureau Infrastructuur, tel. (0172) 630 203. U kunt ook contact opnemen met zijn vervanger de heer J. Vork, tel. (0172) 630 351.