KRO

Bieden op Ilse Delange in KRO's Tijd voor Twee

Uitzenddatum: 26/08/2010

Bijzondere veiling voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan.

KRO's Tijd voor Twee organiseert donderdag een bijzondere veiling voor de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan. Ilse Delange stelt een platina plaat van haar vorige cd `Incredible' beschikbaar, waar tijdens de uitzending op geboden kan worden. De hoogste bieder krijgt niet alleen de platina plaat in bezit, hij of zij zal ook worden uitgenodigd voor een speciaal concert van Ilse Delange in Bloemendaal aanstaande zaterdag. Daar zal Ilse hoogstpersoonlijk de platina plaat
-op naam van de hoogste bieder!- overhandigen. "Meestal krijg ik een platina plaat overhandigd, nu is het eens andersom", aldus Ilse Delange.

Ilse Delange steunt de actie voor de slachtoffers in Pakistan van harte. In het verleden zette de zangeres zich ook in voor de slachtoffers van de oorlog in Kosovo en zong ze mee op de benefietsingle voor de Tsunami-slachtoffers in 2004.

De veiling van de plaat vindt plaats tijdens de uitzending van KRO's Tijd voor Twee op Radio 2 en begint om 12 uur. Ilse Delange zal de hele uitzending samen met Frits Spits presenteren. Om 14 uur is bekend wie de platina plaat heeft weten te bemachtigen. Biedingen kunnen worden uitgebracht via de site van KRO's Tijd voor Twee en via het gratis telefoonnummer 0800-1122.

De bijzondere veiling vindt plaats in het kader van de speciale uitzendingen die de hele dag op Radio 2 plaatsvinden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Giro 555. Naast Radio 2 zullen ook andere radiostations en televisiezenders in het teken staan van de slachtoffers van de overstromingen in Pakistan.

KRO's Tijd voor Twee, donderdag 26 augustus van 12.00-14.00 uur op Radio 2.

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: