Gemeente Laarbeek


Waarschuwing acquisitie advertenties

LAARBEEK De afgelopen weken ontvingen wij diverse meldingen van bedrijven en verenigingen dat zij benaderd zijn voor advertenties of vermeldingen in diverse gidsen. Deze bedrijven claimen de gemeentegids uit te brengen en soms ook namens de gemeente Laarbeek te werken. Dit zijn veelal telefoontjes en facturen die erg dominerend overkomen.

Op dit moment is er slechts één bedrijf namens de gemeente bezig met de productie van de gemeentegids 2011 en dat is City & Tourist Promotions/Lokaal Totaal (CTP). Dit bedrijf is de producent van de enige gemeentegids die in samenwerking met de gemeente Laarbeek wordt uitgebracht. Als u een bezoek of e-mail van deze organisatie heeft gekregen is dat met medeweten van de gemeente Laarbeek. De afgelopen week zijn er door CTP ook brieven verzonden om gegevens te controleren, deze zijn op het briefpapier van de gemeente Laarbeek verzonden.

Neem bij twijfel contact op
Als u twijfels of opmerkingen heeft naar aanleiding van contact met een bedrijf dat zegt de gemeentegids te produceren, kunt u contact opnemen met de City & Tourist Promotions/Lokaal Totaal via e-mail az@lokaaltotaal.nl. Of u kunt contact opnemen met Margriet Swinkels van de gemeente Laarbeek, telefoonnummer 0492 469 758 of e-mail margriet.swinkels@laarbeek.nl.


Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl