Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kaspersky Lab lanceert tijdschrift SecuREview

Nieuws, artikelen, onderzoeksresultaten en visies van experts over laatste ontwikkelingen op gebied van IT-beveiliging

Moskou/Utrecht, 26 augustus 2010 - Kaspersky Lab treedt op als uitgever van het nieuwe IT-beveiligingstijdschrift SecuREview. Met deze non-profit kwartaaluitgave wil het bedrijf de bewustwording op het gebied van IT-beveiliging onder een breed publiek vergroten door gebruikers in alle marktsegmenten proactief te informeren.

SecuREview biedt objectieve artikelen van analisten van Kaspersky Lab, journalisten en branche-experts van andere bedrijven. Het tijdschrift beslaat alle aspecten van IT-beveiliging en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. In het gedeelte News wordt verslag uitgebracht over de laatste trends, recente onderzoeksresultaten en opinies van experts die relevant zijn voor de toekomst van beveiligingstechnologieën. Het gedeelte Report biedt analyses van de belangrijkste gebeurtenissen binnen de IT-beveiligingsbranche. Het centrale thema van elke editie komt aan bod in het gedeelte Top Story, dat is gewijd aan de belangrijkste gebeurtenissen en trends op het gebied van IT-beveiliging. Het gedeelte Analytics biedt informatieve artikelen van vermaarde beveiligingsexperts, terwijl in het gedeelte Forecasts wordt ingegaan op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van bedreigingen en beveiligingsmaatregelen. In het gedeelte Interview komen lezers meer te weten over de meningen en standpunten van gezaghebbende specialisten met betrekking tot uiteenlopende kwesties op het gebied van IT-bedreigingen en -beveiliging.

Het tijdschrift richt zich op de publicatie van artikelen van bekende experts met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van IT. Het tijdschrift is niet alleen bedoeld voor IT-specialisten, IT-managers en beveiligingsspecialisten, maar voor iedereen die in computerbeveiliging is geïnteresseerd.

"Het is bij ons traditie om interessante en informatieve projecten op het gebied van IT-beveiliging te ondersteunen", aldus Costin Raiu, de directeur van het Global Research and Analysis Team (GReAT) van Kaspersky Lab. "Al in een pril beginstadium van ons bedrijf beseften wij ons dat informatievoorziening een van de belangrijkste schakels in de beveiligingsketen is. Deze keten zou onvolledig zijn zonder een juiste informatievoorziening aan gebruikers, beheerders en CTO's. De introductie van een kwalitatief hoogwaardige specialistische publicatie die een uiteenlopend publiek informeert over de huidige bedreigingen en trends op het gebied van IT-beveiliging vormt een logische stap in deze ontwikkeling".

SecuREview is een Engelstalig tijdschrift en beschikbaar in een makkelijk leesbaar en af te drukken PDF-formaat. Als u een IT-expert bent en materiaal wilt bijdragen, kunt u contact opnemen met de redactie via editorial@secureviewmag.com.

WEBSITE

CORPORATE NIEUWS

PRODUCT & DIENSTEN

GRATIS PROEFVERSIES

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico's als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in onder andere de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie zie www.kaspersky.com/nl of www.viruslist.com voor het laatste nieuws over internetbeveiliging, alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner.