Gemeente Abcoude


Werkzaamheden Centrumplan hervat

De werkzaamheden aan de Hoogstraat beginnen maandag 30 augustus weer. Dit houdt in dat er vanaf 30 augustus geen doorgaand verkeer mogelijk is tot eind november van dit jaar. De werkzaamheden zullen in drie fases plaatsvinden.

De eerste fase loopt van Hoogstraat 17 tot en met Hoogstraat 18 (ABN AMRO). De werkzaamheden staan ingepland van 30 augustus tot en met 17 september 2010.

In deze periode kunt u wel parkeren op t Markvelt. t Markvelt is te bereiken via het Markvelt buurtje (dit zal op borden worden aangegeven)

De tweede fase loopt vanaf Hoogstraat 18 (ABN AMRO) tot en met Hoogstraat 6 (Plusmarkt). Vanaf 6 september worden in dit gedeelte al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Op 24 september 2010 gaat de Hoogstraat tot en met nummer 6 weer open.

Vanaf 17 september 2010 kunt u weer via de Hoogstraat parkeren op t Markvelt. (de afsluiting aan de achterzijde van t Markvelt wordt dan hersteld)

De derde fase de Stationsstraat start vanaf 24 september 2010 (voorbereidende werkzaamheden). Op 6 oktober 2010 komt deze fase, Stationsstraat tot aan de brug bij bakker Both, gereed. Over deze afsluiting worden de bewoners van de Stationsstraat nog apart geïnformeerd.

De werkmethode houdt in dat de gemeente zo snel mogelijk de voetpaden weer toegankelijk willen hebben voor het winkelend publiek.

Het huisvuil (containers) kunt u voor de eerste fase neerzetten bij de kop van het werk ter hoogte van Hoogstraat 28 (nieuw werk). De plaats van het huisvuil schuift mee met het werk.

De voortgang van de werkzaamheden blijft afhankelijk van werkbare dagen.

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met M. Knippers of E. de Boer van Heijmans. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 57 70 50 of via het contactformulier op de website www.centrumabcoude.nl.
---

26 augustus 2010