Politie Haaglanden

Extra persbericht 26 augustus

Den Haag, 26-08-2010

Politie onderzoekt dodelijke steekpartij
Een Team Grootschalige Opsporing van politie Haaglanden stelt een onderzoek in naar het overlijden van een 25-jarige Hagenaar. De man kwam donderdag 26 augustus bij een misdrijf om het leven. Politieagenten kregen om 08.15 uur melding dat er in de Drebbelstraat iemand zou zijn neergestoken. Politieagenten die ter plaatse een onderzoek instelden, troffen op straat het zwaargewonde slachtoffer aan. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen bezweken. De daders zijn voorvluchtig.

Een team van forensische opsporing verrichtte een groot gedeelte van de dag op de Drebbelstraat een sporenonderzoek. Daarbij werd ook gebruikt gemaakt van een speurhond. Politieagenten zetten een groot gedeelte van de Drebbelstraat en omgeving af.

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het overlijden van de man roep getuigen op zich te melden. Hebt u informatie over wat zich in de Drebbelstraat heeft afgespeeld? Hebt u informatie die voor de politie van belang kan zijn? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.