Onlinebezichtigen.nl toonaangevend in videoproductie


LOCHEM, 20100826 -- Onlinebezichtigen.nl, een jong videoproductiebedrijf uit Lochem, dat zich bezighoudt met de productie van online bedrijfsvideo's en woningpresentaties, heeft na een half jaar bewezen geen kleine partij meer te zijn voor de makelaardij.

Ter promotie van nieuwe initiatieven die Nederlands grootste woningsite Funda.nl aan makelaars biedt, werd in juli van dit jaar een prijs uitgeloofd voor de beste videopresentatie in de branche. Onlinebezichtigen.nl wijdt zijn expertise aan bedrijfspresentaties voor diverse Nederlandse makelaars en haalde woensdagmiddag met een bedrijfspresentatie voor Thoma Makelaars de hoofdprijs binnen.

Dit benadrukt de groeiende kracht van online videomarketing voor zowel presentatie van bedrijven als de verkoop van een woning. Het online bezichtigen van een woning is een door Onlinebezichtigen.nl ontwikkeld concept dat gebruikmaakt van de greenscreen-techniek. Hiermee krijgt de potentiële koper niet alleen een goede indruk van de woning, maar maakt tevens kennis met de makelaar. De videopresentaties worden verspreid via Funda.nl en het videonetwerk YouTube.com. Statistieken tonen aan dat het plaatsen van een video bij een woning op Funda.nl zorgt voor ruim drie keer zoveel aandacht.

Onlinebezichtigen.nl introduceerde tevens een online concept voor openhuisdagen. Makelaars reageren enthousiast op deze innovatieve ontwikkelingen in de huizenbranche.





Ingezonden persbericht