Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Maaike van Zuilen
Datum: 16-08-2010

Lancering kantoorconcept met vrouwelijke touch

Rotterdam is vanaf 26 augustus 2010 een nieuw samenwerkingsconcept rijker: Good Place 2 Work, het flexibele kantoorconcept voor én door vrouwen. Speciaal voor de vrouwelijke ondernemer in Rotterdam en omgeving biedt Good Place 2 Work betaalbare kantoorruimte buitenshuis zonder de verplichting om een lange termijn-contract aan te gaan of om dagelijks gebruik te maken van de kantoorruimte. Bij Good Place 2 Work kun je per dag, maar ook per uur, kantoorruimte huren in een goed bereikbare en inspirerende omgeving waar ook andere vrouwelijke ondernemers aan het werk zijn. Thuis werken? Prima! Maar van gedachten kunnen wisselen in een fijne omgeving met gelijkgestemden en gebruik maken van elkaars netwerk en expertise, geeft weer nieuwe energie en inspiratie.

Zijn mannen niet welkom bij Good Place 2 Work?
Nee hoor, ook mannen kunnen zeker gebruikmaken van de flexibele kantoorruimtes. Het grote gedeelde open kantoor is echter alleen voor de vrouwelijke ondernemers bedoeld.

Juist doordat vrouwen hun onderneming vaak parttime vanuit huis runnen, maken zij minder snel en vaak de stap naar een vaste kantoorruimte buitenshuis. Door het strippenkaartsysteem biedt Good Place 2 Work de mogelijkheid zoveel of zo weinig als men wil, gebruik te maken van een inspirerend en professioneel kantoor.

De andere ruimtes, zoals de spreekkamers en vergaderruimtes, kunnen echter ook door mannen gehuurd worden. Deze flexibele en bijzonder ingerichte ruimtes zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor coaches (mannelijke en vrouwelijke!), die hun klanten niet thuis, maar in een meer zakelijke omgeving willen ontvangen. Of voor loopbaanadviseurs en recruiters die geen eigen kantoor in Rotterdam hebben, maar toch flexibel de mogelijkheid willen hebben om in Rotterdam in een zakelijke omgeving af te spreken. Ook zijn de ruimtes zeer geschikt voor het geven van workshops of trainingen. Een interessante training is bijvoorbeeld die van ProTaal: "Aantrekkelijke artikelen schrijven (binnen 1 uur)" op 23 september.

Programma lancering Good Place 2 Work 26 augustus
Op 26 augustus aanstaande wordt Good Place 2 Work officieel met onderstaand programma gelanceerd.

15.30 - Inloop & Ontvangst
16.00 - Welkomstwoord door Noëlla de Jager, initiator van GP2W 16.10 - Vrouwen & Ondernemerschap - Jolanda Holwerda - hoofdredactrice en uitgeefster LOF! magazine 16.30 - Formele opening GP2W
16.40 - Startsein mini workshops
16.40 - 17.35 - Mini workshops (3 rondes)

· "Speedcursus Twitter" - Marjon de Vroomen van Het Scheidingsinstituut en Vrouwinzicht
· "Het gezicht van jouw bedrijf" - Mirella Magielsen van Het Beste Uit Jezelf
· "Personal Branding" - Tessa Faber van Making Sense 17.40 - Wethouder Korrie Louwes (D66) namens de gemeente Rotterdam over " Vrouwen & Ondernemerschap" 18.00 - Afsluiting door Noëlla de Jager
18.15 - Einde

Tijdens de workshops kan er genoten worden van oesters, een wijnproeverij en heerlijke Italiaanse hapjes. Geef u op voor de lancering via: info@goodplace2work.com.

Good Place 2 Work: niet alleen offline, maar ook online De achterliggende filosofie van GP2W gaat verder dan alleen maar het aanbieden van kantoorruimtes. Zo hecht GP2W ook belang aan online samenwerken via social networksites als Twitter of Linkedin.

Meer informatie over Good Place 2 Work kunt u vinden op: www.goodplace2work.com