Provincie Noord-Holland


- PERSBERICHT -

De VVD in Noord-Holland geeft burgers, organisaties en bedrijfsleven tijdens inloopavond op 26 augustus ruimte voor geven van input over hun provincie voor komende 4 jaar.

Haarlem, 16 augustus 2010

De VVD ontvangt graag commentaar en tips van de inwoners van Noord-Holland op haar verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenperiode 2011-2015. Daarom houdt de VVD in Noord-Holland op donderdagavond 26 augustus in Haarlem een inloopavond om met burgers, bedrijven en instellingen te praten over het nieuwe verkiezingsprogramma voor 2011-2015.

Deze inloopavond is toegankelijk voor iedereen, een initiatief waarmee de provinciale VVD op een nieuwe en open manier contact wil maken met inwoners van de provincie.

De VVD in Noord-Holland wil door direct contact met de burger graag horen wat er werkelijk speelt bij de Noord-Hollanders, en nodigt u hierbij van harte uit om uw input, ideeën, tips en zienswijzen te geven over de toekomst van Noord-Holland, zowel op korte als lange termijn.

Tijdens de avond zullen leden van de VVD programmacommissie, huidige en toekomstige Statenleden voor de VVD in Noord-Holland en externe experts aanwezig zijn om met de aanwezigen te praten. De avond is bedoeld als vrije inloop; u bent op ieder tijdstip (tot 22:30 uur) van harte welkom.

Invulling van de VVD programma-avond
19:00 uur Ontvangst met koffie/thee 19:30 uur Welkomstwoord door Henry Meijdam 19:45 - 22:30 uur Input geven en gesprekken met de VVD 22:30 uur Afsluiting en borrel

Datum: donderdag 26 augustus 2010
Locatie: Hotel van der Valk, Haarlem-Zuid, zaal Frankrijk Tijd: vanaf 19:00 uur
Wie: iedereen die via de VVD invloed wil uitoefenen op de toekomst van Noord-Holland Aanmelding: stuur een mail naar vvd@noord-holland.nl o.v.v. "aanmelding programma-avond" (aanmelden is niet verplicht, u bent van harte welkom)


------------------------------------