Boek 'Twitteren' over de lusten en lasten van Twitter

24/08/2010 09:47

White Elephant Publishing

Op 26 augustus verschijnt het boek 'Twitteren - De hond uitlaten kan ook.' Het boek is het resultaat van een half jaar intensief observeren van het gedrag van honderden gebruikers op Twitter. Zowel het nut van twitteren als de schaduwzijden en de impact die het kan hebben op individuen en de samenleving, komen aan bod.

'Twitteren' is een boek voor zowel twitterjunkies als twitterhaters. Beiden zullen er tijdens het lezen hun gelijk in vinden. 'Twitteren' laat zien dat er nog te weinig wordt nagedacht over het nut van Twitter en wat we ermee willen bereiken, wat we wel en niet over onszelf of over andere dingen prijsgeven én op welke manier. Een leidraad voor wie tijdens een verjaarsfeestje aan de hand van anekdotes uit wil leggen waarom twitteren zo fascinerend is, of waarom je net zo goed de hond uit kunt laten.

In 96 pagina's passeert een bonte stoet van boeiende persoonlijkheden, bekende Nederlanders, wauwelaars, egotrippers, opruiers, moralistische middenmoters en een flinke kudde van narcistische sociopaten de revue.

Het boek is vanaf 26 augustus te bestellen bij uitgeverij White Elephant Publishing in Arnhem (www.we-publishing.nl).Vanaf 1 september is het verkrijgbaar of te bestellen in de betere boekhandel en bij diverse webwinkels.

Laurens van Aggelen (1964) is schrijver en journalist. In meer dan twee decennia schreef hij vele artikelen over communicatie, internet en nieuwe media. Ondermeer voor Elseviers Bedrijfsinformatie, de Koninklijke BDU, NRC Handelsblad en het Tijdschrift voor Multimedia. De afgelopen jaren schreef hij diverse boeken die door de media goed werden ontvangen.

Titel: Twitteren

Auteur: Laurens van Aggelen

Uitgeverij: White Elephant Publishing

ISBN: 978-90-79763-04-7

Uitvoering: Paperback

Pagina's: 96





http://www.we-publishing.nl