NCRV

On Air

Veel aandacht voor Pakistanactie in On Air

Donderdag 26 augustus 2010
22.00 uur, Nederland 3

Hockeyer Teun de Nooijer en Oxfam Novib-directeur Farah Karimi in bijzondere '555-uitzending'

Het NCRV-programma On Air sluit zich donderdag aan bij de landelijke âActie 555â voor Pakistan: er wordt geschakeld met de studio waar de televisie-actie plaatsvindt.

Teun de Nooijer, aanvoerder van het Nederlands herenhockeyteam, is te gast. Hij is ambassadeur van de benefietwedstrijd Nederland-Pakistan. Deze wordt half september gespeeld voor de slachtoffers van de watersnoodramp.

En Farah Karimi, directeur van Oxfam Novib, vertelt. Zij vertrekt naar Pakistan, waar ze de getroffen bevolking in de overstroomde gebieden bezoekt.

De NPO (Nederlandse Publieke Omroep) komt later vandaag met meer informatie over de aandacht voor de Pakistan-actie in de verschillende programmaâs.

Verder in On Air:

Scenarioschrijfster Maria Goos schreef het script voor de film Vreemd Bloed, een licht surrealistisch familiedrama over een slagersgezin. De film gaat volgende week donderdag in première.

Cabaretier Guido Weijers presenteert volgende week in het kader van het TV Lab het KRO-programma De week van Weijers.

Actrice Lies Visschedijk is binnenkort te zien in drie films: Loft, Briefgeheim en Gooische Vrouwen.

Johan en Marcel zijn bijna weer thuis en berichten vanuit Reykjavik.

Elke werkdag, vijf weken lang, behandelt Harm Edens live vanaf Schiphol in On Air de actualiteit van de dag. Bekende en actuele gasten op het gebied van cultuur, sport en politiek schuiven aan. Ook praat hij met reizigers die, vlak na hun terugkomst of voor hun vertrek, vertellen over hun bijzondere activiteiten in het buitenland.

Kijk ook op http://onair.ncrv.nl/