Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 26-08-2010

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op donderdagochtend werd een snorfietser aangehouden omdat hij te veel gedronken had.

Omstreeks 00.50 uur werd een 58-jarige man uit Hoogland gecontroleerd op de Hamseweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 730 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingenomen.

Winkeldieven aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werden twee winkeldieven aangehouden. Omstreeks 15.00 uur werden twee winkeldieven in de kraag gevat. Omstreeks 15.00 uur werd een duo, 42-jarige man en een 43-jarige vrouw uit Nijmegen aangehouden. Zij hadden verschillende kledingsstukken in een tas getopt welke geprepareerd was. Het echtpaar werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. In de auto van de verdachten werd ook nog een labelverwijderraard aangetroffen.

Geweldpleger aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagavond kreeg een verkeersregelaar een klap. Omstreeks 19.45 uur stond een verkeersregelaar op Het Masker. Een 38-jarige fietser uit Amersfoort wilde niet stoppen en reed zacht tegen de 52-jarige verkeersregelaar aan. De man gooide direct zijn fiets op de grond en sloeg de verkeersregelaar. Hij liep hierdoor licht letsel op. De 38-jarige man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.