Arriva


Ontdek Noord-Branbant met de leukste bust(r)ips

Wilt u erop uit met de bus in de provincie Noord-Brabant? Dan kunt vanaf nu gratis de handige gids `Bust(r)ips Brabant' aanvragen. U vindt hierin meer dan 80 tips en trips voor een heerlijk dagje uit met de bus.

In "Bust(r)ips Brabant" zijn in samenwerking met Brabantse ondernemers de leukste attracties en adresjes verzameld, verdeeld over vier categorieën:

* Actief & Ontspannen

* Kunst & Cultuur

* Restaurants & Hotels en Shoppen.

Het gemak van de bus
Met de bus reizen is ontspannen en voordelig én u hoeft nooit te zoeken naar een parkeerplaats. Alle locaties die zijn opgenomen in de gids zijn dan ook makkelijk te bereiken met de bus. In de gids staan bij alle uitjes tevens de juiste buslijnen vermeld, zodat u makkelijk en snel op de plaats van bestemming komt.

Goed Bezig Bus
"Bust(r)ips Brabant" is een is een initiatief van Arriva, Veolia Transport en het Reizigersoverleg Brabant, met medewerking van de Provincie Noord-Brabant. De gids maakt tevens onderdeel uit van de campagne Goed Bezig Bus; dat ook gezamelijk geinitieerd is door deze partijen. Samen Samen zetten zij zich in voor goed en eigentijds vervoer in Noord-Brabant.

Gids aanvragen of zelf ophalen
U kunt de gids gratis aanvragen via onze klantenservice 0900-202 202 2 (EUR 0,10 per minuut)) of zelf ophalen bij onder andere de verkooppunten van Arriva en Veolia Transport in 's-Hertogenbosch, Veghel, Breda en Tilburg en bij diverse hotels, campings, pretparken en musea in Noord-Brabant

Haal de gids `Bust(r)ips Brabant' snel in huis want in Noord-Brabant is voor jong en oud veel te beleven!

Goede Reis!
Geschreven op 25 augustus 2010