Politie Zeeland


---

1541-2010 Rijbewijs ingenomen, Goes
Een 23-jarige man uit Kapelle is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 01.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt.
Hij was met zijn auto op de Deltaweg in Goes in een slip geraakt en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Na ademanalyse bleek dat de man 2,7 keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is daarom ingenomen.

1542-2010 Aangehouden na verlaten plaats ongeval, Vlissingen
Twee 19-jarige mannen uit Vlissingen en Oost-Souburg zijn woensdagavond aangehouden omdat zij een eenzijdig ongeluk veroorzaakten en daarna de plaats van ongeval verlieten.
Een getuige zag het eenzijdige ongeval aan de Bloemenlaan in Vlissingen gebeuren rond 20.00 uur. Ook zag de getuige dat de twee jongens, de bestuurder en de bijrijder, uit de auto stapten en wegliepen. De getuige belde hierop de politie die na een achtervolging de jongens in de Jan Vermeerlaan kon aanhouden. De jongens zijn meegenomen naar het bureau.

1543-2010 Poging inbraak parkeerautomaten, Vlissingen
Op het Nollenparkeerterrein in Vlissingen heeft een 21-jarige man geprobeerd in te breken in een parkeerautomaat.
De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.15 uur een melding binnen van een poging tot inbraak en ging ter plaatse. Daar zagen zij de 21-jarige Vlissinger in de buurt van de parkeerautomaat met inbrekerswerktuigen. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau.