Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 26-08-2010

Politie arresteert Tilburger die schorsende voorwaarden overtreedt

TILBURG: De politie heeft woensdagavond rond 23.00 uur op de
Gasthuisring een 20-jarige Tilburger aangehouden. De man had de schorsende voorwaarden die hem door een rechter-commissaris in een strafzaak waren opgelegd, overtreden. De Tilburger had contact gelegd met zijn familie, terwijl hem dat verboden was. Vandaar dat hij weer vastgezet is.

Tilburger aangehouden met nepvuurwapens

TILBURG: Een 42-jarige Tilburger is donderdagmorgen rond 03.15 uur aangehouden wegens verboden wapenbezit. De man had een andere man op het Verdiplein twee vuurwapens laten zien toen die hem aansprak op zijn gedrag. De verdachte liep na een woordenwisseling boos weg en kwam even later terug en liet een deel van de wapens in zijn broeksband zien. De andere man, die daar met wat vrienden rondhing, voelde zich bedreigd en belde de politie. Agenten vonden later in de woning van de verdachte twee nepvuurwapens. De 42-jarige Tilburger mocht mee naar het bureau.

Politie houdt verkeerscontrole in teamgebied Wilhelminapark

TILBURG: Agenten van het team Wilhelminapark hebben woensdag een verkeerscontrole gehouden op diverse locaties in het teamgebied. Er tussen 09.30 en 14.00 uur in totaal 75 bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel, niet handsfree bellen, door het rode licht rijden en andere verkeersovertredingen. Op de Ringbaan West werd gecontroleerd op de snelheid, 14 bestuurders reden daar te hard. Het viel de agenten bovendien tijdens de controle op dat veel kinderen, jonger dan 12 jaar en kleiner dan 1.35 meter, zonder zitje in de auto zitten, terwijl dat verboden is. Daar gaat in de toekomst nog meer op gelet worden.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 26-08-2010 11:39 | © Regio Midden en West Brabant |