Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - donderdag 26 augustus

Activiteitenkalender B&W Amersfoort
Woensdag 25 augustus t/m zondag 5 september 2010

Woensdag 25 augustus
14.30 uur
Wethouder Buijtelaar bezoekt het Zomerspektakel in Zielhorst. Locatie: Wijkcentrum 't Middelpunt, Spinetpad 2 te Amersfoort.

Donderdag 26 augustus
15.00 uur
Wethouder Stoelinga bezoekt de opening van het collegejaar van de Hogeschool Utrecht. Locatie: de faculteit Economie & Management, Padualaan 101 te Utrecht.

Vrijdag 27 augustus
11.30 uur
Wethouder Buijtelaar is samen met Rijkswaterstaat, Dura Vermeer en omwonenden aanwezig bij het inhijsen van de eerste betonnen liggers bij het viaduct op de Hogeweg onder de A28. Deze liggers zijn de draagconstructie van het wegdek van het viaduct. De werkzaamheden aan het viaduct en de oprit naar de A28 zijn nodig voor een verbreding van de A28 met als resultaat een betere doorstroming van het verkeer. Locatie: viaduct Hogeweg-A28 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Barendregt spreekt bij de start van de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe Meander Medisch Centrum. Locatie: Maatweg te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Boeve geeft het startsein voor de bouw van Parkweelde 2. Locatie: Van Randwijcklaan te Amersfoort.

Zaterdag 28 augustus
11.00 uur
Wethouder Barendregt onthult kunstwerk "Metamorfose de Larf in Nimmendor. Locatie: Van der Waalspad, vlakbij de bosrand in de wijk Nimmerdor.

12.45 uur
Wethouder Barendregt houdt een korte openingstoespraak bij aanvang van de pro-workshops van multi-arts festival Spoffin. Locatie: Ijsbaanterrein Rubensstraat te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Stoelinga verricht de feestelijke opening van het vernieuwde Park Engweg op verrassende wijze. Hij zal de aanwezigen toespreken. Wethouder Van 't Erve is tevens aanwezig. Locatie: Engweg te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de presentatie van de Historische Kring Hoogland en neemt het boekje 'We waren altijd op pad. De Hulpdienst Hoogland 1975-1999' in ontvangst. Locatie: De Neng, Engweg 7 te Hoogland.

18.30 uur
Wethouder Barendregt is aanwezig bij de premiere van de korte film "Knikov, de Kunst van het Loslaten" Locatie: Kunsthal KadE, Smallepad 3 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Barendregt neemt deel aan de Museumnacht en aansluitend het eindfeest. Locatie: Kunsthal KadE, Smallepad 3 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Van 't Erve neemt deel aan een Iftar maaltijd. Locatie: Vadercentrum, Van Assenraadstraat 2 te Amersfoort.

Zondag 29 augustus
16.00 uur
Wethouder Barendregt houdt een korte toespraak bij de afsluiting van Multi-Arts festival Spoffin. Locatie: Lieve Vrouwe Kerkhof, Amersfoort

Maandag 30 augustus
17.00 uur
Wethouders Van 't Erve, Boeve en Barendregt wonen de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van de bewindspersonen en de Bestuursraad van het ministerie van VROM bij. Locatie: Paleis Soestdijk, Amsterdamsestraatweg 1 te Baarn.

Dinsdag 31 augustus
19.30 uur
De collegeleden zijn aanwezig bij de beëdiging van de heer drs. L.M.M. Bolsius als burgemeester van de gemeente Amersfoort door de commissaris van de Koningin, de heer Robbertsen. De beëdiging vindt plaats tijdens de vergadering van de gemeenteraad. Direct na afloop is iedereen welkom in Theater De Lieve Vrouw, waar de burgemeester wordt geinterviewd en waar gelegenheid is om persoonlijk kennis te maken met de heer Bolsius en zijn gezin. Locatie: de Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 en Theater de Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Woensdag 1 september
11.30 uur
Wethouders Van 't Erve en Boeve wonen de Topontmoeting Amersfoorts Grootbedrijf bij. Locatie: Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180 te Amersfoort.

Donderdag 2 september
7.30 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de netwerkbijeenkomst 'Betrokken Ondernemen', georganiseerd door Matchpoint. Locatie: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanlaan 61 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Boeve verricht de officiële handeling voor het bereiken van het hoogste punt van het project Weteringse Hoogt fase 2. Locatie: Maleweteringpark aan de Buitenveldseweg te Hooglanderveen.

Noot voor de redactie,