TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-08-2010

Televisie
YOLANTHE'S TV SHOW OP 3
Voorjaar 2011
Nederland 3

NIEUW PROGRAMMA VOOR YOLANTHE: YOLANTHE'S TV SHOW OP 3

De formule is tijdloos, de presentatrice hip, de doelgroep jong en de leermeester in huis. Alle reden om de succesformule van Ivo's TV Show te vertalen naar een 'new generation'-versie op Nederland 3. Vanaf voorjaar 2011is Yolanthe Sneijder-Cabau hoofdpersoon in haar eigen YOLANTHE'S TV SHOW OP 3.

Het idee voor wat met een mooie slag om de arm 'de TV Show voor een jongere doelgroep' genoemd kan worden, ontstond toen de cameraploeg van Ivo Niehe's programma met Yolanthe in India een reportage maakte over misbruik van vaak zeer jonge kinderen. Ivo: "Haar durf, inzet en de manier waarop ze met de jonge, tot prostitutie gedwongen meisjes sprak, verraste me niet alleen, maar maakte ook indruk. Yolanthe heeft in haar manier van optreden en interviewen iets absoluut authentieks en -niet overbodig om een 'Op Reis'-achtig programma tot een succes te maken- ze is ambitieus, leergierig en oprecht geĂŻnteresseerd in haar gasten. Het definitieve bewijs daarvan kregen we tijdens de inmiddels afgemonteerde, zeer geslaagde eerste (proef-)uitzending."

In YOLANTHE'S TV SHOW OP 3 portretteert Yolanthe Sneijder-Cabau wekelijks een keur aan (inter)nationale prominenten. Op een eigenzinnige manier schetst ze een beeld van haar -vaak beroemde- gasten uit de wereld van entertainment, sport, muziek en film. Bij de selectie van de gasten staat voorop dat ze door hun bijzondere talent vaak op jonge leeftijd al iets hebben weten te bereiken waar de meeste van hun leeftijdsgenoten alleen maar van dromen.




TROS