Ingezonden persbericht


Thule ondersteunt Mistral SUP 11-City Tour

Deelnemers aan internationaal Stand Up Paddle evenement in Friesland maken gebruik van Thule's dakdragers en surfing pads

Menen, België, 26 augustus 2010 - Van 1 t/m 5 september zal in Friesland de Mistral SUP 11-City Tour plaatsvinden. Een kleine honderd nationale en internationale atleten zullen, staand op een groot surfboard, al peddelend het parcours van de Elfstedentocht afleggen. Thule, als specialist in transportoplossingen, heeft dakdragers en surfing pads ter beschikking gesteld voor dit evenement zodat het materiaal optimaal vervoerd kan worden.

Tijdens deze 220 km lange tocht, die 5 dagen zal duren, zullen de SUP atleten zowel fysiek als mentaal zwaar op de proef worden gesteld. Het is daarom van groot belang dat zij op hun materiaal kunnen vertrouwen. Ook betrouwbare en eenvoudige transportproducten kunnen bijdragen aan hun prestaties.

De Thule dakdragers en surfing pads zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van SUP planken. Met de stevige banden kan het materiaal goed worden vastgemaakt en dankzij de steunen van zacht rubber loopt het board geen beschadigingen op. Thule bewijst met deze dragers opnieuw zijn expertise om innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor sportliefhebbers te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over de Mistral SUP 11-City Tour op www.supholland.com




Ingezonden persbericht