Media alert

Kingston Technology's snelste HyperX-geheugen ter wereld verbreekt dual channel frequentie wereldrecord 3068Mhz behaald met Kingston HyperX-geheugen op GamesCom

Amsterdam, 26 augustus 2010 - Kingston Technology Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, maakt bekend dat zijn snelste dual channel geheugenkit, Kingston HyperX KHX2333C9D3T1K3/3GX geclockt is op 3068 MHz (http://www.youtube.com/watch?v=tuOXwV18VO4). Dit gebeurde tijdens een zware overclock-sessie op GamesCom 2010 in Keulen. Dit is de hoogste frequentiesnelheid voor geheugen ooit gemeten. Het record is behaald door de bekende overclockers Benjamin Bioux, beter bekend als 'Benji Tshi' en Jean-Baptiste Gerard, beter bekend als 'marmott'. Voor koeling maakte zij gebruik van vloeibare stikstof. De sessie werd gedraaid op een GIGABYTE P55 met een Intel Core i7 980X-processor.

'We zijn erg opgewonden over de snelheid van deze module", zegt de regerend Frans overclock-kampioen Jean-Baptiste Gerard of 'marmott'. "We wisten dat deze module veel potentie had, maar dat we zover konden doorgaan en het frequentiesnelheidsrecord hebben verbroken, verraste mij ook. We zijn dan ook erg benieuwd naar wat Kingston voor de toekomst op de planning heeft staan."

Gedetailleerde informatie over de sessie is te vinden op:
- Screenshots en technische details: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=257819
- Validatie van het record: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1355669
- Video's en video-interviews: http://www.youtube.com/watch?v=tuOXwV18VO4
- Foto's: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/4917669823/

Kingston Technology heeft in juni 2010 het snelste Intel-gecertificeerde triple channel geheugen ter wereld geïntroduceerd. Dit geheugen draait op lage latencies van 9-11-9-27-2N timings bij 1,65 volt. Het geheugen is ontworpen voor enthousiastelingen, gamers en benchmarkers die nieuwe geheugenprestaties willen registreren. De nieuwe Kingston HyperX 2333MHz kit werd warm verwelkomd door enthousiastelingen en wordt wereldwijd gezien als één van de beste keuzes voor overclockers. Het is binnen de HyperX-lijn van geheugenmodules één van de high performance kits van de Kingston T1 HyperX-reeks.

De Kingston 2333MHz kit is ontworpen volgens de strengste ontwikkelingsprincipes en geproduceerd volgens de OEM-kwaliteitsnormen en teststandaarden om de Intel XMP-certificering te behalen. Het geheugen is met succes getest op verschillende op P55 gebaseerde systemen, waaronder het GIGABYTE GA-P55A-UD4P-moederbord. Kingston HyperX-geheugen wordt geleverd met een levenslange garantie en gratis 24/7 technische ondersteuning. Kijk voor meer gedetailleerde informatie op http://www.kingston.com/nlroot. Of kijk op de nieuwe consumentenwebsite van Kingston voor nieuws, wedstrijden en nuttige tips: http://www.rememberkingston.com/nl.