Ingezonden persbericht


Nieuw! Vrijetijdskrant van MEE

MEEdoen is de nieuwe vrijetijdskrant van MEE. MEEdoen komt twee maal per jaar uit en is gratis. De krant brengt het aanbod van vrijetijdsactiviteiten in beeld voor mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte.

Vrije tijd is een belangrijk deel van het leven. Lekker actief bezig zijn door bijvoorbeeld te sporten. Of juist heerlijk ontspannen, schilderen of op vakantie gaan. In uw vrije tijd kun je iets leren en andere mensen ontmoeten. Bijvoorbeeld een keer met anderen koken of met keramiek aan de slag. Naast voorbeelden van activiteiten staan in de krant leuke tips en ideeën, om te laten zien wat je allemaal kunt ondernemen. Ook staat in de krant hoe je op de website van MEE makkelijk en snel meer leuke activiteit in de buurt kunt vinden. Heeft u een vraag over een geschikte vrijetijdsbesteding voor uzelf of een familielid? Wilt u meer informatie, of vindt u het moeilijk om via de website te zoeken, bel dan MEE: 0900 633 63 63.

Het uitgebreide overzicht van activiteiten is te vinden in de digitale vrijetijdsgids op onze website www.mee-ugv.nl.

Raad en daad voor iedereen met een beperking
MEE biedt informatie, advies en ondersteuning aan mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte. MEE werkt aan het verbeteren van kwaliteit van leven, door de zelfredzaamheid van mensen met een beperking te vergroten. Bij MEE werken deskundige consulenten die kunnen helpen met vragen op alle terreinen van leven met een beperking, handicap of chronische ziekte. Dat kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld werk, onderwijs, juridische zaken, wonen, vrije tijd, sociale voorzieningen, inkomen en vrije tijd.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht