Gemeente Apeldoorn

Uitloop werkzaamheden Molenstraat-Centrum

De werkzaamheden voor de herinrichting van Molenstraat-Centrum zijn in volle gang. De aannemer is op maandag 26 juli gestart met het weggedeelte tussen de Molendwarsstraat en de Havenweg. Deze werkzaamheden lopen naar verwachting vier weken uit.

Verleggen leidingen
Het gedeelte van Molenstraat-Centrum tussen de Molendwarsstraat en de Havenweg blijft langer afgesloten. De reden hiervoor is dat de gas- en waterleidingen daar te hoog in de grond blijken te zitten. De leidingen moeten eerst verlegd worden voor het werk verder kan gaan.

Deel omleidingsroute langer van kracht
Om de Havenweg, de parkeergarage onder het wooncomplex Stadskade en het Tapijtcentrum te bereiken, wordt het verkeer nu omgeleid via de Sophialaan en de Molendwarstraat naar Stadskade. Deze omleidingroute geldt tot de week van 27 september. De route hiervoor is te vinden op www.apeldoorn.nl/molenstraatcentrum.

Wegvak Molenstraat-Centrum bereikbaar
Het wegvak Molenstraat-Centrum is sinds 21 augustus weer open voor het verkeer. De aannemer werkt daar nog wel aan de afwerking van de trottoir- en fietsstroken, de parkeerplaats en de verkeersregelinstallatie. Meer informatie over de werkzaamheden, de planning/fasering en de omleidingroutes is te vinden op www.apeldoorn.nl/molenstraatcentrum.

Eind persbericht