Nieuwe Office Communications Server Gateway dienst VisionsConnected


AMSTERDAM, 20100826 -- VisionsConnected, specialist in het leveren van video conferencing als een dienst, biedt gebruikers vanaf vandaag de nieuwe dienst Office Communications Server Gateway.

Werknemers willen video steeds vaker inzetten voor zowel interne meetings als gesprekken met externe contacten. Hierbij willen zij alle deelnemers aan een gesprek of meeting kunnen zien, ongeacht welk systeem er wordt gebruikt en waar men zich bevindt. Video wordt steeds belangrijker voor Unified Communications, waardoor organisaties actief op zoek gaan naar integratie mogelijkheden voor hun bestaande video netwerk en Microsoft Office Communications Server video omgeving, zonder hun investeringen uit het verleden te willen verliezen. De OCS Gateway dienst integreert het bestaande video netwerk met de OCS omgeving zodat OCS gebruikers video gesprekken met video conferencing systemen opzetten op de manier zoals zij dat gewend zijn. Een OCS gebruiker kiest namelijk vanuit zijn OCS contactlijst een video systeem of virtuele vergaderruimte om zo een video gesprek op te zetten.

De nieuwe OCS dienst voorziet in een:

· Complete end-to-end oplossing voor visuele communicatie

· Kwalitatief hoogwaardige ervaring

· Maatwerkoplossing

· Interoperabele oplossing

Raymond Alves, CEO bij VisionsConnected: "Met deze nieuwe dienst krijgen gebruikers de mogelijkheid om een eendimensionaal video gesprek om te zetten tot een veelzijdige en natuurlijke samenwerkingservaring. Onze Managed Video Service biedt tevens de mogelijk om vanuit OCS in- en externe video calls en meetings op te zetten met alle mogelijke video communicatie systemen zoals desktop, conference room en telepresence systemen. Hierbij worden geen concessies gedaan aan de bestaande superieure beeldkwaliteit. Wij verwachten dat het gebruik van video communicatie hierdoor een nog belangrijkere plaats gaat innemen. De interoperabiliteit met andere systemen, zorgt ervoor dat organisaties die video communicatie op grote schaal toepassen gegarandeerd een concurrentievoordeel behalen, wat leidt tot een hoger rendement op gedane investeringen."

Meer informatie over de nieuwe dienst is te vinden op de website van VisionsConnected: www.visionsconnected.com.

---

Over VisionsConnected

VisionsConnected is een van de grootste Managed Video Service providers in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf is TANDBERG partner (marktleider op het gebied van video conferencing) en is in 2009 door TANDBERG uitgeroepen uit een selectie van partners uit Europa, Afrika en Zuid Amerika tot de beste Managed Video Service partner voor 2009. VisionsConnected ontwerpt complexe videocommunicatie oplossingen, geïntegreerde video communicatie software, Telepresence oplossingen en biedt een volledig pakket aan video conferencing diensten aan, welke geïmplementeerd kunnen worden binnen 30 dagen op elke locatie, wereldwijd. Voor meer informatie: www.visionsconnected.com.





ingezonden persbericht