Gemeente Zoetermeer

Uitnodiging Kennis Academie: Vuistregels voor succesvol innoveren

logo Zoetermeer
De Kennisalliantie nodigt ondernemers uit om een interactief college met als thema 'Vuistregels voor succesvol innoveren' van de Kennis Academie bij te wonen. Frans van der Reep (lector Digital World, hogeschool INHolland) geeft het college namens de Kennis Academie. (Bron: www.kennisalliantie.nl)

Vuistregels voor innovatie
Van der Reep zal ingaan op de vraag of innovatie voorspelbaar is. Veel ondernemingen in Nederland kiezen voor een best practice benadering. Maar u wilt innoveren. Bestaat er dan een innovatielogica op basis waarvan u toch het risico van een totale misgreep kunt beperken? Zeker. Frans van der Reep draagt tijdens deze sessie van de Kennis Academie zijn kennis over om u 'de vuistregels voor succesvol innoveren' bij te brengen.

Na afloop van het college ontvangt u het boek Search: Digital World (Frans van der Reep, 2007).

Programma 27 augustus

15.00 uur: Ontvangst
15.00 uur: Interactief college Frans van der Reep (deel 1) 16.15 uur: Pauze
16.30 uur: Interactief college Frans van der Reep (deel 2) 17.15 uur: Borrel

Eventuele wijzingen onder voorbehoud.

Tijdstip en locatie
De bijeenkomst vind plaats op 27 augustus 2010 vanaf 15.00 uur bij Hogeschool InHolland Rotterdam. Exacte locatie volgt nog.

Aanmelden
Deze cursus is een initiatief van de Kennis Community. Dit jaar (2010) zijn deze activiteiten gratis bij te wonen. U kunt zich aanmelden op de website www.kennisalliantie.nl.

Heeft u vragen? Belt u dan met Taco den Boer op 015-284 0487. Ook voor overige vragen over de Kennis Community kunt u hier terecht.