Ingezonden persbericht

Nicky Pastorelli bereidt zich voor op de Nurburgring

Donderdag 26 augustus

De volgende races van het FIA GT1 wereldkampioenschap zijn dit weekend (28 en 29 augustus) op het circuit van de Nurburgring.

Tussen de races door bestaat het leven van Nicky Pastorelli o.a. uit een strict fitness regime en hard werken met en voor zijn ouders in hun Maserati dealership.

Maar soms doet hij ook andere dingen op een circuit dan racen: tussen de vorige race in Spa en deze op de Nurburgring was hij bij een team de data engineer.

Nicky Pastorelli: "Het is altijd goed om ook de andere kant van het racen weer eens mee te maken. Dat maakt mij er toch weer van bewust hoeveel tijd en energie alle mensen van het team in het racen stoppen."

Over de komende race op de Nurburgring zegt Pastorelli: "Ik heb erg veel zin in racen op de Nurburgring want ik heb er goede herinneringen aan. In 2004 heb ik daar het Europees kampioenschap F3000 gewonnen. En buiten dat vind ik het natuurlijk een leuke baan om op te rijden. Het team heeft hard gewerkt na Spa, er zijn weer wat technische aanpassingen aan de auto gedaan. Ook hebben ze de pitstop strategie veel geoefend. Een goed resultaat is zeker mogelijk dit keer."

FIA GT1 Nurburgring programma:

Vrijdag 27 augustus
10.40 - 12.00 Vrije training
16.10 - 17.30 Pre Qualifying

Zaterdag 28 augustus
09.00 - 10.00 Quaifying
14.15 - 15.15 Qualifying race

Zondag 29 augustus
15.15 - 16.15 Championship race

Voor meer informatie ga naar de vernieuwe website: www.pastorelli.nl

Nicky Pastorelli wordt gesponsord door:

BDO in Nederland is lid van BDO International, dat wereldwijd actief is en qua omvang het vijfde accountancy- en adviesnetwerk, met meer dan 1000 vestigingen in ruim 100 landen.

BDO gelooft in een persoonlijke benadering; sterke relaties met cliënten en op maat gemaakte oplossingen. BDO realiseert zich dat zowel kleine ondernemingen als grote multinationals met complexe vraagstukken te maken hebben. BDO biedt daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemerschap. Dat is wat BDO bedoelt met vrij ondernemen.