Ingezonden persbericht


Cursusaanbod schilderen in De Kruidhof uitgebreid!

Vanaf vrijdag 27 augustus gaan de schildercursussen in De Kruidhof weer van start. Nieuw in het aanbod zijn de schetscursus en de terugkomcursus. De schetscursus bestaat uit vier lessen. In de deze lessen komen de basistechnieken uitgebreid aan bod. De cursist leert tekenen en ervaart bijvoorbeeld hoe leuk het is om vanuit eigen fantasie een compleet eigen tekening te maken. Potlood en papier is alles wat daar voor nodig is! Ook nieuw is de terugkomcursus. Deze cursus is bedoeld voor de aquarellisten die al enige ervaring hebben. Een keer per maand is er een terugkomdag. Tijdens deze les is er de mogelijkheid om reeds gemaakt werk te bespreken. Verder wordt per les een nieuwe techniek behandeld. Wat te denken van aquarel in combinatie met collagetechnieken of aquarel met oliepastel of Oost-Indische inkt! Ook gaan we tijdens deze cursus onderzoeken of we met aquarel ook 3D kunnen schilderen!

Zowel de reguliere aquarelcursus, de schetscursus als de terugkomcursus vinden plaats in De Kruidhof. Een prachtige groene locatie om te schilderen en te schetsen. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid! De cursussen vinden plaats op dinsdag en vrijdag. Op de dinsdag is het ook mogelijk om 's avonds een cursus te volgen. De cursussen zijn voor een ieder geschikt. Door de opbouw van de cursus en de behandeling van de basistechnieken kan namelijk iedereen een mooie tekening of aquarel maken. Enige ervaring is voor de aquarelcursus en de schetscursus dus niet nodig!

De cursus wordt gegeven door Margreet Braaksma-Loonstra. Zij is illustrator en geeft al enkele jaren cursussen. Door haar opleiding en ervaring bent u verzekerd van een goed onderbouwde cursus.

Mocht u zin hebben om te schilderen of wilt u meer informatie dan kunt contact opnemen met Margreet Braaksma-Loonstra op 06-12665263. -------
Voor meer informatie kunt u terecht bij Margreet Braaksma op bovengenoemd telefoonnummer.




Ingezonden persbericht