SOBRADIS en BOZZY bundelen hun krachten

27/08/2010 09:45

SOBRADIS NV

Wetteren, 27 augustus 2010 - Sobradis NV neemt een strategische participatie in 'Bozzy'.

Bozzy is een keten van 22 winkels in geschenkartikelen en wenskaarten. Alle winkels zijn gevestigd op commerciële toplocaties in de binnenstad en shoppingcentra.

Sobradis NV, de holding van de familie Joris Brantegem heeft een jarenlange ervaring in de retailsector, en een sterke expertise in vastgoed, marketing en de uitbouw van retailformules.

Sobradis NV heeft een participatie genomen van 50%. De bestaande aandeelhouder, tevens CEO van Bozzy, Guy Van Den Bossche, behoudt 50%.

"Bozzy heeft reeds een mooi parcours afgelegd en is een beloftevolle onderneming. Met de ambitie en de dynamiek van onze partner en CEO, Guy Van Den Bossche enerzijds en onze ervaring in retail, marketing en expansie anderzijds, willen we Bozzy verder uitbouwen. Na de uitstap uit Brantano en Mitiska, zijn we tevreden terug actief te kunnen zijn in retail met een mooi concept", aldus Joris Brantegem, Voorzitter Sobradis NV.

"De verdere uibouw en professionalisering van mijn bedrijf wilde ik samen met een strategische partner doen. Die partner heb ik gevonden in Joris Brantegem, die met zijn competentie en jarenlange ervaring in retail ons bedrijf Bozzy zal helpen om onze ambities waar te maken concept", aldus Guy Van Den Bossche, CEO Bozzy.

Bozzy

Life is a gift

Bozzy iseen keten met 22 winkels in geschenkartikelen en wenskaarten. De 22 winkels zijn gevestigd in Vlaanderen op toplocaties in de binnenstad en shoppingcentra. Bozzy realiseerde vorig jaar ¤ 8,3 miljoen omzet en ¤ 0,3 miljoen winst.

Bozzy, Neerstraat 5, 9220 Hamme

www.bozzy.be

Sobradis

Sobradis is de holding van de familie Joris Brantegem en is hoofdzakelijk actief op vlak van onroerende investeringen (ontwikkeling en investering in zowel commercieel als residentieel vastgoed) en strategische participaties (aanhouden van een substantieel belang in bedrijven met een belangrijk groeipotentieel in sectoren waarin Sobradis gedurende jaren een aanzienlijke expertise heeft opgebouwd, nl. retail, lifesyle en merkgerelateerde business). Sobradis is op heden meerderheidsaandeelhouder van Eddy Merckx Cycles NV.

Sobradis NV, Serskampsteensweg 52, 9230 Wetteren

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Christine Vermeersch, CEO, Sobradis NV

Gsm : +32.475.36.47.02

Tel : +32.9.365.60.70

Fax : +32.9.365.60.75

christinev@sobradis.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel